Puhelin

045 7874 3775

Sähköpostiosoite

salonperfect10@gmail.com

Osoite

Keskuskatu 27, Kotka

Silmäripset kasvavat yleensä koko eliniän. Ihmisten ripsiä meikataan ja pidennetään keinotekoisesti.

Ihmisen silmäripsen elinkaaressa on kolme vaihetta, kuten muillakin karvoilla, mutta sen kasvukausi on suhteellisen lyhyt. Uusi ripsi kasvaa karvatupesta aluksi 30–45 päivän ajan. Sen jälkeen sen kasvu loppuu 2–3 viikon välivaiheen aikana. Ripsi pysyy tiukasti kiinni vielä noin 100 päivän ajan ennen löystymistä ja putoamista. Sen jälkeen sen tilalle kasvaa uusi ripsi.

Silmäripsiä voidaan tummentaa ja tuuhentaa, ja niitä voidaan käsitellä kestovärjäyksellä tai ripsentaivuttimella.

Pidennykset ovat kasvattaneet suosiotaan jatkuvasti. Nykyään pidennyksiä voidaan toteuttaa luonnollisina tai osapidennyksinä tai sitten oikein tuuheina volyymiripsinä riippuen asiakkaan toiveesta.

Tietoa ennen pidennystä:

Käyttämämme ripsiliima on paljon hellävaraisempi kuin aiemmin. Se harvoin enää aiheuttaa mitään reaktiota tai kirvele. Jos olet allergikko tai sinua mietityttää, miten liima vaikuttaa silmiisi, kerro rohkeasti ja me autamme.

Tule huoltoon ilman meikkiä, näin ei tarvita aikaa enää ripsien puhdistukseen.

Ripsien huoltoväli on jokaisella yksilöllinen ja riippuu ripsen kasvuvauhdista, sekä kotihoidosta. Huoltoväli on normaalisti 2-4 viikkoa. Huoltohinta määräytyy sen mukaan, kuinka paljon ripsistä on kerennyt pudota.

On tärkeää pitää ripset puhtaina. Jos sinulla on volyymiripsiä, paras tähän on pidennyksille tarkoitettu puhdistusaine. Ripsiä ei saisi kastella kuin vasta 24 tuntia laitosta. Ripsien on saatava happea, jotta ne voivat kasvaa. Ripsiin jäävä meikki saattaa myös liottaa ripsiliimaa, jonka vuoksi kuidut menevät sumppuun.

Öljypohjaiset aineet liuottavat ripsiliimaa ja vaikuttavat pysyvyyteen, joten jos käytät meikkiä, suosi öljytöntä meikinpoistoainetta. Volyymiripsien viuhkojen on hyvä antaa kuivua suihkun jälkeen ja sitten harjata viuhkat auki.

Olet oikeutettu takuuhuoltoon, jos viikon sisällä ripsien laitosta ne alkavat runsaasti lähteä ilman omia ripsiä. Ota välittömästi yhteyttä, jos näin tapahtuu.

Sinua palvelee (ja myös kulmiasi laittelee) Iisa & Kata.