Puhelin

045 7874 3775

Sähköpostiosoite

salonperfect10@gmail.com

Osoite

Keskuskatu 27, Kotka

Slow flow

Virtaava, rauhallinen harjoitus. Tavoitteena on lisätä kehon hallintaa ja liikkuvuutta ja näiden kautta myös sen voima väistämättä kasvaa. Keskitymme erityisesti selän liikkuvuuteen, ja lisäämme pituutta selkärankaan harjoituksen aikana. Meidän keho ei koostu toisistaan erillään olevista palasista, vaan palaset nivoutuvat yhteen ja harjoitukseen kytketään koko keho. Hengityksen tulee helpottaa ja rytmittää harjoitusta. Harjoitus sopii kaikille.

Joogan alkeet

Viiden kerran alkeiskurssi, jossa perehdytään joogan perusasanoihin sekä hengitykseen perusteellisesti ja hitaasti kehoamme kuunnellen.

Mitä kurssilla tapahtuu? 

Opettelemme joogahengitystä, ujjayita. Opettelemme seisomista niin, että selkä pitenee ja ryhti paranee. Opettelemme istumista anatomisesti turvallisesti. Opettelemme 4 lukkoa eli pitoa: käsilukkoa, joka on välttämätön asanoihin, jossa kämmenpohja on kokonaisuudessaan vasten alustaa, esim. alaspäin katsovassa koirassa, jalkapohjan lukkoa, joka on tärkeä, kun tehdään seisoma-asanoita, vatsalukkoa eli keskivartalon tukea, joka tukee ja auttaa koko vartalon kannattelua sekä lantionpohjan lukkoa, joka… on sanomattakin selvää, että on tärkeä, varsinkin ikääntyessä, eikö vain. Näitten avulla voit tehdä joogaa turvallisesti ja vahvistaa kehoasi. Hyvä pohja on kaiken Alfa ja Omega. 

Kurssi toteutetaan pienryhmäopetuksena, jotta voidaan kiinnittää huomiota jokaiseen. Kurssille otetaan vain 10 osallistujaa, minimiosallistujamäärä 4. Ilmoittautuminen sulkeutuu 48 tuntia ennen kurssin alkua ja silloin myös ilmoitetaan kurssin mahdollisesta peruuntumisesta välittömästi.

Mahdollista myös online.
Sopii vasta-alkajille ja/tai joogataitojen päivittämiseen.

Restoratiivinen jooga

Kehon ja hermoston kireyksiä hoitava harjoitus. Tunnin aikana keho rentoutuu ja jännitykset hellittävät. Tämä harjoitus parantaa myös oman kehon tuntemusta, liikkuvuutta, huoltaa kehoa, sen henkistä kuntoa, sillä hermosto asettuu levolliseen tilaan. Tunnilla keskitytään kehon tyypillisiin ongelma-alueisiin. Sopii kaikille.

Nyt, kun elämme tämän koronaviruksen kanssa, kaikki jooga on siirtynyt Zoom-etäalustalle tiistaisin klo 19-20.30. Ota yhteyttä, jos haluat liittyä hintaan 5 e/krt. 

 

Follow Me!