Appelsiinisuklaa à Karita

Kakun on kehittänyt Karita Tykkä.  Olen tehnyt siihen pieniä muutoksia.  Ainesosien käyttäytyminen riippuu, millainen raaka-aine, mikä maahantuoja tai valmistaja, liotusaika, sekoitusaika- ja järjestys ja monesta muusta seikasta.  Sama kakku oli myynnissä PopUp-kahvilassamme Café Muktissa toukokuussa 2017. Karita on antanut siunauksensa kakun myyntiin ottamiselle.

Voimakkaasti suklaan makuinen, johon appelsiini ja sitruuna tuovat raikkautta ja pehmeyttä. Kakun saa ilman suklaakuorrutusta.


Ainesosat: pekaani- tai saksanpähkinöitä, cashewpähkinä, taateli, aito vanilja, himalajansuola, kookosöljy, luomuappelsiini ja sen kuori, sitruunamehu,  hunaja, inkivääri, raakakaakao, psyllium.


Kakua saa 8:lle tai 12:lle.

Hinta 8:lle  40 euroa.

Hinta 12:lle 60 euroa.