Tuntikuvaukset

Slow flow

Virtaava, rauhallinen harjoitus. Tavoitteena on lisätä kehon hallintaa ja liikkuvuutta ja näiden kautta myös sen voima väistämättä kasvaa. Keskitymme erityisesti selän liikkuvuuteen, ja lisäämme pituutta selkärankaan harjoituksen aikana. Meidän keho ei koostu toisistaan erillään olevista palasista, vaan palaset nivoutuvat yhteen ja harjoitukseen kytketään koko keho. Hengityksen tulee helpottaa ja rytmittää harjoitusta. Harjoitus sopii kaikille.

Joogan alkeet- kurssi (16.1.-13.2.2020) hinta 54e

Viiden kerran alkeiskurssi, jossa perehdytään joogan perusasanoihin sekä hengitykseen perusteellisesti ja hitaasti kehoamme kuunnellen.

Mitä kurssilla tapahtuu? 

Opettelemme joogahengitystä, ujjayita. Opettelemme seisomista niin, että selkä pitenee ja ryhti paranee. Opettelemme istumista anatomisesti turvallisesti. Opettelemme 4 lukkoa eli pitoa: käsilukkoa, joka on välttämätön asanoihin, jossa kämmenpohja on kokonaisuudessaan vasten alustaa, esim. alaspäin katsovassa koirassa, jalkapohjan lukkoa, joka on tärkeä, kun tehdään seisoma-asanoita, vatsalukkoa eli keskivartalon tukea, joka on tärkeä kaikissa asanoissa sekä arjessa ja lantionpohjan lukkoa, joka on tärkeä ihan muuten vain 😂. Tietysti se tukee myös asanoita. Näitten avulla voit tehdä joogaa turvallisesti ja vahvistaa kehoasi. Hyvä pohja on kaiken Alfa ja Omega. 

Kurssi toteutetaan pienryhmäopetuksena, jotta voidaan kiinnittää huomiota jokaiseen. Kurssille otetaan vain 10 osallistujaa, minimiosallistujamäärä 4. Ilmoittautuminen sulkeutuu 48 tuntia ennen kurssin alkua ja silloin myös ilmoitetaan kurssin mahdollisesta peruuntumisesta välittömästi.
Varaa aika jokaiseen kertaan erikseen joko ajanvarausjärjestelmässä tai sähköpostitse. Kurssi maksetaan kerralla paikan päällä. Alennukset eivät koske kurssia.  Sopii vasta-alkajille ja/tai joogataitojen päivittämiseen.

Restoratiivinen jooga

Kehon ja hermoston kireyksiä hoitava harjoitus. Tunnin aikana keho rentoutuu ja jännitykset hellittävät. Tämä harjoitus parantaa myös oman kehon tuntemusta, liikkuvuutta, huoltaa kehoa, sen henkistä kuntoa, sillä hermosto asettuu levolliseen tilaan. Tunnilla keskitytään kehon tyypillisiin ongelma-alueisiin. Sopii kaikille.

Kysynnän mukaan vaihtelevat kurssit sekä työpajat. Tulossa joogan alkeiskurssi alkaen 16.1. 2020 torstaisin sekä Yin ja liikkuvuus – teemana lantio ensi vuoden puolella. Varaa aikaa kurssille ajanvarauksesta, työpajoihin sähköpostitse tai tekstiviestitse/soittamalla/FB-viesti.